Uniikit lahjaideat kevään juhliin


Uniikit lahjaideat kevään juhliin

3.5.2022

Kevään ja kesän juhlat siintävät edessä—luvassa on ylioppilasjuhlia, valmistujaisia, rippijuhlia ja häitä. Mutta mitä antaa lahjaksi juhlittaville? Tässä muutama idea!

Hieman pyöreän mallinen Tuike-rusetti on klassinen asuste

Uniikki rusetti tyylikkäälle pukeutujalle

Tuore ylioppilas, rippikoulun suorittanut nuori tai opiskelut päättävä tuore ammattilainen ilahtuu klassisesta tai leikkisästä rusetista, joka kaulassa kelpaa juhlistaa tuoretta saavutusta ja miksei tuleviakin. Rusetti on tyylitietoiselle pukeutujalle luottoasuste!

Uniikit designrusetit valmistuvat käsin kudotuista kankaista, jotka kudotaan omissa kangaspuissa. Nämä kankaat todella säväyttävät yksityiskohdillaan ja rusetti viimeistelee kauniisti asun kuin asun.

Rusetteja löytyy myös valmistettuna erilaisista kierrätyskankaista. Uudelleenkäytössä olevia kankaita on aina käytössä vain pieni määrä yhtä kangasta, joten myös nämä rusetit ovat uniikkeja! Kierrätyskankaista löytyy myös monivärisiä rusetteja, jotka ovat todellisia katseenvangitsijoita.

145 cm pitkässä Laine-huivissa on päissä pitkät kierrehapsut

Nokkos-puuvillahuivi on ekotietoinen lahjavalinta

Ekotietoinen lahjansaaja arvostaa kotimaista kaula- ja hartiahuivia. Huivi lämmittää talvella ja tuo kesällä suojaa tuulelta ja auringolta. Huivissa on kaunis luonnonvalkoinen sävy, sillä kangas on värjäämätöntä. Tässä on klassikkoasuste moneksi vuodeksi eteenpäin!

Huivien nokkos-puuvillakangas kudotaan Hämeenlinnassa, joten kyseessä on todellinen lähiekotuote! Nokkoshuivi on 40 cm leveä, joten se sopii niin harteille kuin kaulaankin. Pituuksia löytyy kahta: 145 cm pitkä huivi kiertyy kerran kaulan ympäri ja 180 cm huivin saa tämän lisäksi vielä solmuun. Huivit sopivat niin sisäkäyttöön kuin ulos takin kaveriksi.

Nokkoskuitu on pellavan sukulainen, niin sanottu varsikuitu. Pellavan tavoin nokkoskuidussa on himmeä kiilto, joka tulee huiveissa kauniisti esiin. Huiveissa on kankaasta riippuen joko 30 % nokkosta / 70 % luomupuuvillaa (sileä kangas ja vohvelikangas) tai 25 % nokkosta / 25 % kuituhamppua / 50 % luomupuuvillaa (kalanruotokuvioinen kangas).

Raidallinen Kuunsilta-peitto

Torkkupeitto on kaunis lahja, joka lämmittää pitkään

Villainen torkkupeitto on kaunis lahja esimerkiksi ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin tai häälahjaksi. Villapeitto on pitkäikäinen tuote, joka hyvin pidettynä pysyy kauniina vuosikymmeniä. Villapeitot ovat 100 % villaa, eli ne eivät sisällä muovisia tekokuituja (esim. akryyli, nylon). Kuunsilta-malliston peitot ovat 100 % norjalaista villaa ja Risteys-malliston peitot 100 % suomalaista villaa.

Lahjaksi voit antaa myös sähköisen tai paperisen lahjakortin villapeittoa varten, jolloin lahjan saaja voi valita mieleisensä tuotteen. 

Myös yksilöity Kuunsilta-peitto on ihana lahja—tällöin lahjan saaja pääsee valitsemaan peittoonsa haluamansa väriyhdistelmän ja raidoituksen. Valmistusprosessiin tutustuminen ja siihen itse osallistuminen on elämys, jota ei isomman yrityksen tuotetta ostaessa saa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *