Hääpareille


Hääpareille

Onneksi olkoon tulevasta juhlapäivästänne!

Tältä sivulta löydät erityisesti hääpäivään sopivat asusteet. Oli kyse sitten yksilöidystä rusetista tai shaalista, on minulle suunnittelijana kunnia päästä osaksi hääpäiväänne ja luoda teille oma, uniikki look päiväänne varten!

Valmistan sekä rusetit että shaalit studiollani Helsingissä. Rusettikankaat suunnittelen ja kudon itse kangaspuissa, ja huivikankaat ostan kotimaiselta pienyritykseltä, joka maahantuo nokkos-puuvillalankaa ja teettää siitä suomalaisessa pienkutomossa kankaita. Shaalit ja rusetit ovat siis kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja—eräänlaista vastuullista luksusta!

Kerron mielelläni tuotteista ja niiden yksilöinnistä lisää, joten lue alta lisää ja ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia.

Rusetit

Sekä vakiovalikoimani rusetit että yksilöidyt rusetit sopivat loistavasti asusteeksi häihin! Rusettien kankaat on kudottu studiollani Helsingissä, missä myös valmistan tuotteet. Materiaaleina rusettikankaissa ovat esimerkiksi puuvilla, villa, pellava ja silkki. Rusetteja on useampaa kokoa leveästä kapeaan, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen!

Kun valitset yksilöidyn rusetin, otan sinuun yhteyttä ja pääset vaikuttamaan rusetin väreihin, kokoon, kangasmalliin ja materiaaleihin. Ja tietysti yksilöidyn rusetin kaveriksi voidaan tehdä samanlainen rusetti myös esimerkiksi isälle tai bestmanille!

Yksilöity rusetti voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta, joten jos sinulla on erityinen kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, se on mahdollista. Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista, joten ota yhteyttä ja tehdään rusetistasi totta!

Ruseteista sanottua:

Loistava asuste häihin. Kankaassa näkyy laadukas käsityö ja viimeistely – tästä asusteesta saa varmasti nauttia pitkään! Sopii hyvin sekä juhlalliseen että arkisempaan tyyliin.

— Juuso, Tuike-rusetti

Tuote oli kauniisti paketoitu valmiiksi (erikseen pyydetty). Rusetti vastasi täysin tuotekuvaa. Erittäin laadukas ja hyvännäköinen tuote. Upea!

— Julia, sininen Keskiyö-rusetti

Shaalit

Tuotevalikoimastani löytyy leveä luonnonvalkoinen Ulappa-shaali, joka on tehty Suomessa kudotusta nokkos-luomupuuvillakankaasta (30 % nokkosta, 70 % luomupuuvillaa). Sileässä kankaassa on kaunis himmeä kiilto ja shaalissa on pitkät hapsut kummassakin päässä. Tämä huivi on kaunis valinta asusteeksi häihin, sekä ekologinen valinta, joka ilahduttaa vielä pitkään häiden jälkeenkin!

Nokkos-luomupuuvilla lämmittää mukavasti, mutta ei hiosta. Shaali on malliltaan leveä, joten se peittää hyvin hartiat ja selän. Huivia voi pitää harteilla joko auki tai kiinni, sillä huivin mukana saat kankaisen kiinnikkeen kiinni pitämistä varten! Huivi sopii myös häiden jälkeen arkikäyttöön: kaulan ympäri kiedottaessa huivi kiertyy helposti yhden kerran kaulan ympäri.

Shaali on saatavana verkkokaupassani vakiokoossa 52 cm x 142 cm (+ hapsut). Shaali voidaan kuitenkin toteuttaa myös pidempänä asiakkaan niin toivoessa. Ota yhteyttä ja luodaan sinulle hääpäivää varten juuri sopiva ja mieluisa shaali!

Ota yhteyttä

Täytä tämä lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@elisapenttila.fi