Hääpareille


Hääpareille

Onneksi olkoon tulevasta juhlapäivästänne!

Tältä sivulta löydät erityisesti hääpäivään sopivat asusteet. Oli kyse sitten sulhasen tai morsiamen asusteesta, on minulle suunnittelijana kunnia päästä osaksi hääpäiväänne ja luoda teille oma, uniikki look päiväänne varten!

Valmistan sekä rusetit että hiusrusetit studiollani Helsingissä. Rusettikankaat suunnittelen ja kudon itse kangaspuissa, ja hiusrusettien kankaat ostan kotimaiselta pienyritykseltä, joka maahantuo nokkos-puuvillalankaa ja teettää siitä suomalaisessa pienkutomossa kankaita. Tuotteet ovat siis kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja—eräänlaista vastuullista luksusta!

Kerron mielelläni tuotteista ja niiden yksilöinnistä lisää, joten lue alta lisää ja ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia.

Rusetit

Sekä vakiovalikoimani rusetit että yksilöidyt rusetit sopivat loistavasti asusteeksi häihin! Rusettien kankaat on kudottu studiollani Helsingissä, missä myös valmistan tuotteet. Materiaaleina rusettikankaissa ovat esimerkiksi puuvilla, villa, pellava ja silkki. Rusetteja on useampaa kokoa leveästä kapeaan, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen!

Yksilöidyt rusetit: kun valitset yksilöidyn rusetin, otan sinuun yhteyttä ja pääset vaikuttamaan rusetin väreihin, kokoon, kangasmalliin ja materiaaleihin. Ja tietysti yksilöidyn rusetin kaveriksi voidaan tehdä samanlainen rusetti myös esimerkiksi isälle tai bestmanille!

Yksilöity rusetti voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta, joten jos sinulla on erityinen kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, se on mahdollista. Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista, joten ota yhteyttä ja tehdään rusetistasi totta!

Ruseteista sanottua:

Loistava asuste häihin. Kankaassa näkyy laadukas käsityö ja viimeistely – tästä asusteesta saa varmasti nauttia pitkään! Sopii hyvin sekä juhlalliseen että arkisempaan tyyliin.

— Juuso, Tuike-rusetti

Tuote oli kauniisti paketoitu valmiiksi (erikseen pyydetty). Rusetti vastasi täysin tuotekuvaa. Erittäin laadukas ja hyvännäköinen tuote. Upea!

— Julia, sininen Keskiyö-rusetti

Hiusrusetit

Tuotevalikoimastani löytyy hiusrusetteja, jotka on tehty Suomessa kudotusta nokkos-luomupuuvillakankaasta (30 % nokkosta, 70 % luomupuuvillaa). Sileässä kankaassa on kaunis himmeä kiilto ja rusetti on kaksinkertainen. Hiusrusetit ovat kaunis valinta asusteeksi häihin, sekä ekologinen valinta, joka ilahduttaa vielä pitkään häiden jälkeenkin!

Hiusrusetti kiinnitetään asiakkaan toiveen mukaan solkeen A tai B. Solki A toimii parhaiten silloin, kun hiukset viedään kummaltakin puolelta taakse takaraivolle, kun taas solki B, joka on pinnimäinen, toimii paremmin kun hiuksia halutaan kiinni pään sivulle. Pinni B toimii myös hyvin nutturan yläpuolelle kiinnitettynä!

Yksilöidyt hiusrusetit: Kuten miesten rusetit, myös hiusrusetit voidaan kustomoida asiakkaalle mieluisiksi. Studiollani on kokoelma erivärisiä kankaita, joista annan mielelläni kuvia ja lisätietoja. Ota rohkeasti yhteyttä — kerron mielelläni lisää!

Ota yhteyttä

Täytä tämä lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@elisapenttila.fi