Hääpareille


Hääpareille

Onneksi olkoon tulevasta juhlapäivästänne!

Tältä sivulta löydät erityisesti hääpäivään sopivat asusteet. Minulle on suunnittelijana kunnia päästä osaksi hääpäiväänne ja luoda teille oma, uniikki look päiväänne varten!

Kerron mielelläni tuotteista ja niiden yksilöinnistä lisää, joten lue alta lisää ja ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia.

Rusetit

Valmistan rusetit (mirrit) studiollani Helsingissä. Rusettikankaita suunnittelen ja kudon itse kangaspuissa, ja lisäksi ostan kotimaiselta pienyritykseltä pienteollisesti kudottua nokkos-puuvillakangasta. Hankin rusetteihin myös silkkisiä ja villaisia kierrätyskankaita. Tuotteet ovat siis kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja—eräänlaista vastuullista luksusta!

Sekä vakiovalikoimani rusetit että yksilöidyt rusetit sopivat loistavasti asusteeksi häihin! Rusettien kankaat on kudottu studiollani Helsingissä, missä myös valmistan tuotteet. Materiaaleina rusettikankaissa ovat esimerkiksi puuvilla, villa, pellava ja silkki. Rusetteja on useampaa kokoa leveästä kapeaan, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen!

Yksilöidyt rusetit: kun valitset yksilöidyn rusetin, otan sinuun yhteyttä ja pääset vaikuttamaan rusetin väreihin, kokoon, kangasmalliin ja materiaaleihin. Ja tietysti yksilöidyn rusetin kaveriksi voidaan tehdä samanlainen rusetti myös esimerkiksi isälle tai bestmanille!

Yksilöity rusetti voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta, joten jos sinulla on erityinen kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, se on mahdollista. Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista, joten ota yhteyttä ja tehdään rusetistasi totta!

Ruseteista sanottua:

Loistava asuste häihin. Kankaassa näkyy laadukas käsityö ja viimeistely – tästä asusteesta saa varmasti nauttia pitkään! Sopii hyvin sekä juhlalliseen että arkisempaan tyyliin.

— Juuso, Tuike-rusetti

Tuote oli kauniisti paketoitu valmiiksi (erikseen pyydetty). Rusetti vastasi täysin tuotekuvaa. Erittäin laadukas ja hyvännäköinen tuote. Upea!

— Julia, sininen Keskiyö-rusetti

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi

Häälahjat

Yksilöidyt torkkupeittoni sopivat erinomaisesti häälahjaksi tai toiveeksi! Yksilöityä peittoa tilatessa asiakas pääsee osallistumaan peiton suunnitteluun ja tuotteesta tulee uniikki elämys.

Lue lisää yksilöidyistä tuotteista tai ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi