Peruuttamisilmoitus


Peruuttamisilmoitus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava myyjälle sähköpostitse tai tällä peruuttamislomakkeella päätöksestään peruuttaa sopimus. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä.

Jos tuotteet on toimitettu asiakkaalle, asiakkaan on palautettava jo vastaanottamansa tuote takaisin myyjälle viivytyksettä. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista (toimituskulut).

Jos asiakas peruuttaa tämän sopimuksen, palauttaa myyjä asiakkaalle kaikki häneltä saamansa maksusuoritukset, myös alkuperäiset toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset sellaisesta asiakkaan pyytämästä toimitustavasta, joka eroaa myyjän tarjoamasta vakiotoimitustavasta). Maksun palautus tapahtuu samalla maksutavalla, jota asiakas on tilauksessa käyttänyt, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun.

Tilaus- ja toimitusehdot kokonaisuudessaan

Vastaanottaja (myyjä): Elisa Penttilä, Kotisaarenkatu 7 B 23, 00560 Helsinki / info@elisapenttila.fi

Tällä lomakkeella ilmoitan vastaanottajalle, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tuotteiden toimittamista.