Yksilöidyt tuotteet


Yksilöidyt rusetit

Yksilöinti

Voit tilata yksilöidyn rusetin verkkokaupan kautta. Tilauksen jälkeen otan sinuun yhteyttä, ja suunnittelemme rusettisi yhdessä!

Yksilöinti tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan rusettisi väriin ja muotoon, kankaan kuvioon sekä siinä käytettyihin materiaaleihin. Voit esimerkiksi valita mieluisan värin tai muodon (kapea/leveä/pyöreä) johonkin valmiin valikoiman ruseteista. Tällöin pystyn kuvankäsittelyn avulla tekemään luonnoskuvan siitä, miltä valmis rusettisi näyttäisi. Tai voit pyytää jotain ihan uutta ja päästä vaikuttamaan myös kankaan kuvioon!

Yksilöidyt rusetit voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta, joten jos sinulla on oma kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, se on mahdollista. Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista, joten ota yhteyttä ja tehdään rusetistasi totta!

Hinta: Hinta 189,90 € sisältää rusetin suunnittelun ja valmiin rusetin.

Toimitusaika: Yksilöidyn rusetin toimitusaika on noin 15 työpäivää siitä, kun päätökset väreistä ja mallista on tehty, joten koko prosessi voi kestää 4–6 viikkoa. Aikataulusta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Kysymyksiä? Jos haluaisit lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä! Kerron tuotteista, materiaaleista ja tuotannosta mielelläni. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia!

Rusettimallit

Leveä malli

Kapea malli

Pyöreä malli

Esimerkkejä rusettikankaista

Tiili, matta beige

Puuvilla, pellava

Tiili, kiiltävä beige

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili,vaalea sininen

Puuvilla, pellava, viskoosi

Keskipäivä, turkoosi

Puuvilla

Keskipäivä, sininen

puuvilla

Ruutu, vaaleanpunainen

Puuvilla, villa, silkki

Tiili, tumma sininen

Puuvilla, silkki

Hunajakenno

Puuvilla, pellava, viskoosi

Raita, musta

Puuvilla

Tuike, valkoinen

Puuvilla, pellava

Tuike, sininen

Puuvilla, villa

Tuike, musta

Puuvilla, villa

Ota yhteyttä

Täytä tämä lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@elisapenttila.fi