Yksilöidyt tuotteet


Yksilöidyt tuotteet

Uniikki tekstiili, joka kätkee sisäänsä aidon elämyksen

Yksilöity tekstiilituote tarjoaa mahdollisuuden tuotteen räätälöintiin juuri sellaiseksi kuin asiakas toivoo. Hääpäiväksi tilattava asiakkaalle yksilöity rusetti tai uuteen kotiin väreiltään räätälöity torkkupeitto ovat upea tapa juhlistaa elämän merkkipaaluja ja saada käyttöön aidosti vastuullinen ja pitkäikäinen tekstiili. Asiakas pääsee osallistumaan tuotteen suunnitteluprosessiin ja pääsee seuraamaan tuotteen valmistumista tavalla, joka ei massatuotettujen tekstiilien kohdalla ole mahdollista.

Yksilöidyt tuotteet ovat myös erityisen ihana lahjaidea: lahjan saaja pääsee toteuttamaan tuotetta yhdessä suunnittelijan kanssa ja vaikuttamaan lopputulokseen, joten lopputulos on varmasti mieleinen. Tällainen elämyksen sisältävä tuote sopiikin mahtavasti esimerkiksi häälahjaksi, valmistujaislahjaksi tai syntymä- tai merkkipäivälahjaksi! Lahjaksi yksilöidyn tuotteen voi antaa lahjakortilla.

Yksilöidyt rusetit

Rusettien yksilöinti—mitä se on?
Yksilöinti tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan rusettisi väriin ja malliin, kankaan kuvioon sekä siinä käytettyihin materiaaleihin. Asiakkaana valitset mieluisan värin ja/tai muodon (kapea/leveä/pyöreä) johonkin valmiin valikoimani ruseteista, joissa löytyy useampia erilaisia kangasvaihtoehtoja. Värien vaihtamista varten minulla on varastossa erilaisia lankoja ja kankaita, joista voit valita mieleisesi, ja tarvittaessa hankin projektia varten uutta materiaalia. Kuvankäsittelyn avulla pystyn luomaan viitteellisen luonnoskuvan siitä, miltä valmis rusetti näyttäisi valitsemassasi värissä.

Rusetti omasta kankaasta
Yksilöidyt rusetit voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta. Jos sinulla on oma kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää! Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia.

Hinta
Sisältää rusetin suunnittelun, materiaalit ja valmiin rusetin. Omaa kangasta käytettäessä asiakas maksaa materiaalin mahdollisen toimitusmaksun. Valmiin tuotteen toimituskulut (noin 5–7 € toimitustavasta riippuen) lisätään hintaan.

Designrusetti käsin kudotusta kankaasta
195,90 €
Iso “kaksinkertainen” rusetti kierrätyskankaasta tai omasta kankaasta
95,90 €
Pieni “yksinkertainen” rusetti kierrätyskankaasta tai omasta kankaasta
75,90 €

Tilaaminen
Voit tilata yksilöidyn rusetin ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Ensimmäinen yhteydenotto ei vielä ole tilaukseen sitova: kerron palvelusta, vastaan kysymyksiisi ja jos päätät tilata tuotteen, suunnittelemme rusettisi yhdessä!

Toimitusaika
Yksilöidyn rusetin toimitusaika on 1-3 kuukautta siitä, kun päätökset väreistä ja mallista on tehty, joten koko prosessi voi kestää jopa 4 kuukautta. Aikataulusta sovitaan kuitenkin jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, joten jos tilauksellasi olisi kiire, kannattaa aina kysyä minkälaiselta senhetkinen tilanne näyttää!

Kysymyksiä?
Jos haluaisit lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä! Kerron tuotteista, materiaaleista ja tuotannosta mielelläni. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia!

Rusettimallit


Leveä malli


Kapea malli


Pyöreä malli

Esimerkkejä rusettikankaista ja väreistä

Tiili, matta beige

Puuvilla, pellava

Tiili, kiiltävä beige

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili,vaalea sininen

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili, tummansininen

Puuvilla, silkki

Tiili, musta/beige

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili, vaaleanpunainen

Puuvilla, villa, silkki

Tuike, valkoinen

Puuvilla, pellava

Tuike, sininen

Puuvilla, villa

Tuike, musta

Puuvilla, villa

Kysyttävää? Rusetti-idea mielessä?

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi

Yksilöidyt torkkupeitot

Torkkupeittojen yksilöinti—mitä se on?
Yksilöinti tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan Kuunsilta-torkkupeiton väreihin. Kuunsilta-torkkupeitoissa on aina kolme samaa väriä loimen pystyraitakuviossa—tummansininen, vaaleansininen ja valkoinen—mutta kudeväreihin on useita vaihtoehtoja ja nämä pääset valitsemaan itse. Torkkupeitto yksilöidään siis ikään kuin lisäämällä valmiiseen sinivalkoiseen loimipohjaan mieleisesi kudeväri(t), jotka täydentävät kuvion.

Värit
Yhdellä kudevärillä kudottaessa Kuunsilta-torkkupeiton pystyraitakuvio tulee selvimmin esille, kun taas useammalla kudevärillä kudottaessa peittoon syntyy vaakaraitoja, jotka voidaan sijoittaa peiton keskelle tai sen päihin. Kuteeksi voi valita jonkin loimessa esiintyvistä väreistä, mutta myös jonkin muun värin—tätä varten minulla on värikartta, josta voit valita mieleisen värisi. Kuvankäsittelyn avulla pystyn luomaan viitteellisen luonnoskuvan siitä, miltä valmis torkkupeitto näyttäisi valitsemissasi väreissä.

Koko
Torkkupeiton vakiokoko on 115 cm x 150 cm (+ 10 cm hapsut). Leveys on aina 115 cm, mutta pituuden voi halutessaan itse määrittää käyttäjälle sopivaksi. Pituuden muutoksella on pieni vaikutus hintaan materiaalimenekin ja kudontaan kuluvan ajan muuttuessa.

Hinta
Hinta sisältää peiton suunnittelun, materiaalit ja valmiin tuotteen. Valmiin tuotteen toimituskulut (noin 5–10 € toimitustavasta riippuen) lisätään hintaan.

Kuunsilta-torkkupeitto omilla väreillä
449,90 €

Tilaaminen
Voit tilata yksilöidyn Kuunsilta-torkkupeiton ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Ensimmäinen yhteydenotto ei vielä ole tilaukseen sitova: kerron palvelusta, vastaan kysymyksiisi ja jos päätät tilata tuotteen, suunnittelemme torkkupeittosi yhdessä!

Toimitusaika
Yksilöidyn torkkupeiton toimitusaika on noin kolme (3) kuukautta siitä, kun päätökset väreistä ja mallista on tehty, joten koko prosessi voi kestää jopa neljä (4) kuukautta. Aikataulusta sovitaan kuitenkin jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, joten jos tilauksellasi olisi kiire, kannattaa aina kysyä minkälaiselta senhetkinen tilanne näyttää!

Kysymyksiä?
Jos haluaisit lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä! Kerron tuotteista, materiaaleista ja tuotannosta mielelläni. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia!

Esimerkkejä Kuunsilta-peiton väreistä

Kuunsilta, raidallinen

Kuunsilta, valkoinen

Kuunsilta, tummansininen

Kuunsilta, violetti

Kuunsilta, vihreä

Kysyttävää? Peittoidea valmiina?

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi