Yksilöidyt tuotteet


Yksilöidyt tuotteet

Yksilöinti tarkoittaa, että pääset osallistumaan tuotteen valmistusprosessiin vaikuttamalla tuotteen väriin, kuvioon, kokoon sekä siinä käytettyihin materiaaleihin. Voit esimerkiksi valita sinulle mieluisan värin johonkin valmiin valikoiman tuotteeseen. Tällöin pystyn kuvankäsittelyn avulla tekemään luonnoskuvan siitä, miltä valmis tuote näyttäisi. Tai voit pyytää jotain ihan uutta!

Yksilöidyt rusetit

Yksilöinti

Voit tilata yksilöidyn rusetin verkkokaupan kautta. Tilauksen jälkeen otan sinuun yhteyttä, ja suunnittelemme rusettisi yhdessä!

Yksilöinti tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan rusettisi väriin ja muotoon, kankaan kuvioon sekä siinä käytettyihin materiaaleihin. Voit esimerkiksi valita mieluisan värin tai muodon (kapea/leveä/pyöreä) johonkin valmiin valikoiman ruseteista. Tällöin pystyn kuvankäsittelyn avulla tekemään luonnoskuvan siitä, miltä valmis rusettisi näyttäisi.

Yksilöidyt rusetit voidaan myös tehdä asiakkaan omasta kankaasta, joten jos sinulla on oma kangas, jota haluaisit käyttää rusetissa, se on mahdollista. Tarvittava määrä kangasta riippuu rusetin koosta ja mallista, joten ota yhteyttä ja tehdään rusetistasi totta!

Hinta: Hinta 189,90 € sisältää rusetin suunnittelun ja valmiin rusetin.

Toimitusaika: Yksilöidyn rusetin toimitusaika on noin 30 työpäivää siitä, kun päätökset väreistä ja mallista on tehty, joten koko prosessi voi kestää 4–6 viikkoa. Aikataulusta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Kysymyksiä? Jos haluaisit lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä! Kerron tuotteista, materiaaleista ja tuotannosta mielelläni. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia!

Rusettimallit


Leveä malli


Kapea malli


Pyöreä malli

Esimerkkejä rusettikankaista

Tiili, matta beige

Puuvilla, pellava

Tiili, kiiltävä beige

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili,vaalea sininen

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili, tummansininen

Puuvilla, silkki

Tiili, musta/beige

Puuvilla, pellava, viskoosi

Tiili, vaaleanpunainen

Puuvilla, villa, silkki

Tuike, valkoinen

Puuvilla, pellava

Tuike, sininen

Puuvilla, villa

Tuike, musta

Puuvilla, villa

Kysyttävää?

Täytä tämä lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@elisapenttila.fi

Yksilöidyt torkkupeitot

Voit tilata yksilöidyn torkkupeiton verkkokaupassa. Tilauksen jälkeen otan sinuun yhteyttä, ja suunnittelemme torkkupeittosi yhdessä!

Värit: Kuunsilta-torkkupeitoissa on kolme tai neljä väriä: loimen pystyraitakuviossa käytetään kolmea väriä, ja näitä värejä voidaan käyttää myös kuteena. Lisäksi kuteeksi voi myös valita jonkin neljännen värin. Yhdellä kudevärillä kudottaessa pystyraitakuvio tulee selvimmin esille, kun taas useammalla kudevärillä kudottaessa peittoon syntyy vaakaraitoja, jotka voidaan sijoittaa peiton keskelle tai sen päihin.

Koko: Torkkupeiton vakiokoko on 115 cm x 150 cm (+ 10 cm hapsut). Maksimileveys on 115 cm, mutta pituuden voi halutessaan itse määrittää.

Hinta: Hinta 389,90 € sisältää peiton suunnittelun ja valmiin tuotteen.

Toimitusaika: Yksilöidyn torkkupeiton toimitusaika on noin 30 työpäivää siitä, kun päätökset väreistä ja mallista on tehty, joten koko prosessi voi kestää 4–6 viikkoa. Aikataulusta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Kysymyksiä? Jos haluaisit lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä! Kerron tuotteista, materiaaleista ja tuotannosta mielelläni. Yhteydenotot eivät ole tilaukseen sitovia!

Esimerkkejä Kuunsilta-peiton väreistä

Kuunsilta, raidallinen

Kuunsilta, valkoinen/harmaa

Kuunsilta, tummansininen

Kuunsilta, violetti

Kuunsilta, vihreä

Kysyttävää?

Täytä tämä lomake tai ota suoraan yhteyttä: info@elisapenttila.fi