Korjauspalvelu


Korjauspalvelu

ELISA PENTTILÄ -tuotteet

Takuukorjaukset: Tarjoan tekstiilituotteilleni yhden (1) vuoden korjaustakuun silloin kun tuote on jo asiakkaalle saapuessaan ollut vaurioitunut, tai kun se on vaurioitunut normaalissa käytössä. Takuukorjauksena voidaan korjata esimerkiksi auennut sauma tai tuotteesta irronnut nappi/muu osa. Myös rusettien nauhojen säätäminen (lyhennys/pidennys) kuuluu takuukorjauksiin. Kun tuotteesi on takuukorjauksen tarpeessa, ota ensin yhteyttä ja sovimme takuukorjauksen kanssa etenemisestä!

Huomaathan, että takuukorjaukseen tulevan tuotteen tulee tulla olla pesty yksinomaan pesuohjeen mukaan—jos tuote on pesty muulla tavalla kuin sillä, joka on tuotekortissa mainittu ja jos tuote on tässä pesussa vaurioittunut, takuu raukeaa.

Korjauspalvelu: Yli vuoden ikäisille tekstiilituotteille sekä niille tuotteille, jotka eivät muusta syystä kuulu korjaustakuun piiriin, voit tilata korjauspalvelun. Ota yhteyttä ja kuvaile tuotteeseen tullutta vikaa niin palaan asiaan tarjouksen kera!

Postituskulut: takuukorjauksissa postituskulut kuuluvat palveluun; korjauspalvelua hyödyntäessään asiakas vastaa kaikista mahdollisista postituskuluista.

Muut tuotteet (yleinen korjauspalvelu)

Tarjoan myös muille kuin oman mallistoni tekstiilituotteille korjauspalvelua. Parhaiten minulta onnistuvat sisustustuotteiden (matot, verhot, jne) korjaukset.

Ota yhteyttä ja kuvaile tarvettasi, niin osaan antaa työstä tarjouksen! Korjauspalvelua hyödyntäessään asiakas vastaa mahdollisista postituskuluista.

Hyödyntääksesi korjaustakuuta tai -palvelua, otathan yhteyttä!

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi