Palvelut


Palvelut

Verkkokaupasta löytyvien tuotteiden lisäksi yritykseni tarjoaa erilaisia palveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Mikäli etsit yksilöityä tuotetta, merkkipäivälahjaa tai suunnittelijaa projektiisi, lue lisää ja ota yhteyttä!

Yksilöidyt tuotteet

Näitkö kenties nettikaupassani tuotteen, joka on lähes täydellinen? Tuotevalikoimani tuotteita on mahdollista yksilöidä mittojen ja värien osalta. Näin tekemällä voit esimerkiksi valita torkkupeittoon sisustukseesi sopivat värit tai rusettiin juhla-asuusi sopivan tyylin.

Tilaustyöt

Teen ja suunnittelen tilaustyönä yksityisasiakkaille erilaisia tuotteita niin tilaajan omaan käyttöön kuin lahjaksikin.

Jos etsit esimerkiksi merkkipäivälahjaa tai juuri kotiisi sopivaa mattoa, torkkupeittoa tai vaikkapa seinätekstiiliä, ota yhteyttä ja katsotaan, miten idea saataisiin tuotua henkiin!

Hääpareille

Etsitkö hääpäivääsi uniikkia asustetta? Hääpareille suunnatusta tilausvalikoimastani löydät kustomoitavissa olevat asusteet niin sulhasille kuin morsiammillekin.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä! Tehdään yhdessä päivästänne entistäkin erityisempi luomalla juuri teille sopiva tyyli.

Yrityksille

Haluaisiko yrityksenne antaa yksilöityjä merkkipäivälahjoja työntekijöilleen tai hankkia yrityksen brändiin sopivia, kotimaisia tuotteita yrityslahjoiksi?

Yritysten tilausvalikoimasta löytyvät yritykselle yksilöidyt tuotteet sekä lahjakortit valmiisiin ja yksilöityihin tuotteisiin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Korjauspalvelu

ELISA PENTTILÄ -tekstiilituotteilla on yhden (1) vuoden korjaustakuu. Lisäksi voit tilata yleisen korjauspalvelun esimerkiksi sisustustekstiilille, joka kaipaa korjausta.

Suunnittelupalvelut

Tekstiilisuunnittelijana otan vastaan erilaisia suunnittelutehtäviä: esimerkiksi kangassuunnittelua kudotuille kankaille, tuotesuunnittelua ja kuosisuunnittelua. Suunnittelussa lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista, jotta lopputulos vastaisi niihin mahdollisimman hyvin.

Opastus kankaankudontaan

Onko kotonasi tai mökilläsi kangaspuut, joilla haluaisit kutoa, mutta et tiedä, miten niitä käytetään? Haluaisitko kutoa mattoja, torkkupeittoja tai kenties huiveja, mutta tarvitset ideaasi sopivan ohjeen? Neuvon yksityisasiakkaita kangaspuiden käytössä ja teen ohjeita eri materiaaleista kudottuja tuotteita varten.

Referenssit ja projektit

Lue asiakkaiden kokemuksia ja tutustu menneisiin projekteihini.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi