Yrityksille


Yrityksille

Haluaisiko yrityksenne antaa työntekijöilleen laadukkaita, kotimaisia ja yksilöityjä merkkipäivälahjoja, mutta ette tiedä mistä sellaisia saisi?

Arvostatteko joustavuutta ja sujuvaa kommunikointia tavarantoimittajan kanssa?

Ja mikä tärkeintä, haluaisitteko hankkia tuotteet, pakkaukset ja kortit helposti yhdestä paikasta, ilman turhia välikäsiä?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, yrityksille tarjoamani tilausvalikoima voi olla yrityksellenne sopiva ratkaisu! Tarjoan yrityksille valmiita tuotteita sekä valmistan yrityksille yksilöityjä brändituotteita piensarjoissa. Saatte yritykseltäni tuotteiden lisäksi myös niille sopivat pakkaukset—halutessanne yrityksenne logolla brändättynä—sekä valokuvakortit.

Kaikki yhdestä paikasta, sujuvasti ja yrityksellenne yksilöitynä!

ELISA PENTTILÄ -yritysvalikoima on:

Kotimainen


Teen käsintehdyt tekstiilituotteeni työhuoneellani Helsingissä. Myös paperituotteet (kortit, pakkaukset) painetaan Helsingissä.

Kestävästi tuotettu


Piensarjoissa tuottaminen on joustavaa asiakkaan kannalta, ja myös ekologisesti kestävää hävikin minimoinnin ansiosta.

Yksilöitävissä


Tuotteeni ovat yksilöitävissä yritysten brändiväreillä, ja niihin liittyviin paperituotteisiin voidaan liittää yrityksen logo.

Helposti tilattavissa


Yksinkertainen “yhden pysäkin” palvelu on tärkeä osa toimintaani: saat tilattua eri tuotteet samasta paikasta, säästäen aikaa ja välikäsiä.

Kiinnostuitko?

Lue alta lisää tuotteista ja ota yhteyttä! Luodaan yhdessä juuri yrityksellenne sopiva tuotepaketti.

Tilausvalikoima yritysasiakkaille

Designrusetit

Designrusetit sopivat hyvin henkilöstön merkkipäiviin: mikä olisikaan mieleenpainuvampi ja arvokkaampi lahja merkkipäivänä kuin lahjakortti yksilöityä designrusettia varten? Designrusetit toimitetaan niille varta vasten suunnitellussa pakkauksessa, joka voidaan yksilöidä yrityksellenne logotarralla.

Torkkupeitot

Torkkupeitot toteutetaan piensarjoissa ja ne voidaan kutoa yrityksenne brändiväreissä, joten ne sopivat hyvin niin liikelahjoiksi kuin lahjaksi henkilöstölle merkkipäivänä. Torkkupeitot toimitetaan vyötepakkauksessa, joka voidaan yksilöidä yrityksellenne logotarralla. Lisää pakettiin vielä valokuvakortti, ja mieleenpainuva kokonaisuus on valmis!

Valokuvakortit

Valokuvakortit ja taitetut kortit sopivat hyvin liikelahjojen seuraan tai tervehdykseksi sellaisenaan! Kortit painetaan Helsingissä ja ne ovat saatavilla kaksipuoleisina tai taitettuina. Kortteihin voidaan painattaa valmiiksi yrityksen tervehdys (esimerkiksi joulun ja uuden vuoden toivotus), tai ne voidaan jättää kääntöpuolelta/sisäpuolelta tyhjäksi.

ELISA PENTTILÄ

Lahjakortit

Lahjakortit sopivat hyvin lahjaksi henkilöstölle esimerkiksi merkkipäivänä. Lahjakortin voi ostaa valmiille tuotteelle, jolloin lahjan saaja saa valita verkkokaupasta itselleen mieluisan tuotteen, tai yksilöidylle tuotteelle, jolloin tuote valmistetaan yhteistyössä lahjan saajan kanssa. Lahjakortin seuraksi sopii hyvin valokuvakortti!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: 044 9494 981 (myös WhatsApp) tai info@elisapenttila.fi